Hva skal til for mindre skader i trafikken?

Jeg leser om mange som har vært offer for dårlige veier og folk som ikkje kan kjøra bil eller kjøre etter forholdene.

Det skremmer meg veldig at det er mangen, den dag i dag som faktisk har lov å kjøre sånn de kjører.. hvor er politiet når vi trenger dem? Hva med flere kontroller?

Vingle kjøring på motorveien, ikke bruker blinklys i rundkjøring eller feltskifte, kjøring uten kjørelys, kjøring uten billappen, kjøring i beruset tilstand, kjører fort i sentrum, det er mangen eksempler som er skremmende

..noen andre som har andre eksempler på farlig kjøring, kryss? veier?

Hvorfor vente til noen dør /skader seg før man gjør noe? Hvorfor ikke utbedre et livsfarlig kryss, før flere blir hardt skadet?

Jeg leste om til Cecilie på en kompis sin blogg!
denne bloggen leser jeg hver dag, utrolig pågangsmot du har Cecilie!

Sunnmøre, Sula kommune. 8. Januar 2009. En tragisk ulykke inntreffer Cecilie og hennes mor. En lastebil suser rett i dem og Cecilie havner på sykehuset og blir konstatert lam. En tragisk historie fra et meget tragisk kryss. Et kryss som til og med Statens Vegvesen har sagt at er “uheldig”, men som de alikevel ikke vil foreta seg noe med. Krysset er en tofelts vei, med avkjørsel i 80-sone, uten avkjøringsfelt. En krysstype som det finnes mange flere av i Norge, og disse er farlige!

Mor til Cecilie med flere har nå startet en kampanje for å få Statens Vegvesen til å tenke riktig og utbedre dette krysset. Via underskriftskampanje, facebookgruppe og Cecilie sin blogg prøver de å få fram sitt budskap. Hjelp dem du også!


Snakkes.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Resume fra København

Influenså

Akupunktur